Zeal Sports

Onder de naam Zeal Sports helpt een zelfstandig ondernemer organisaties om via sport, bewegen, vitaliteit en sportevenementen hun doelstellingen te bereiken en bij te dragen aan een gezondere samenleving. Voor Zeal Sports heb ik een dynamische en gebruiksvriendelijke website ontworpen, een modern logo en consistente huisstijl ontwikkeld, en een flexibele presentatie-template gecreëerd.

“Angel heeft uitstekend werk geleverd voor Zeal Sports. Hij ontwierp een dynamische en gebruiksvriendelijke website die perfect bij mij energie past. Daarnaast creëerde hij een modern logo en een consistente huisstijl die onze professionele uitstraling versterken en de kracht laat zien! De presentatie-template die hij heeft ontwikkeld is flexibel en zeer nuttig voor mijn marketingactiviteiten. Zijn creativiteit en professionaliteit hebben mijn online aanwezigheid aanzienlijk verbeterd en ik zie al positieve resultaten. Ik kan Angel van harte aanbevelen voor elk branding- en webdesignproject.”

Dagmar van Stiphout, Oprichter Zeal Sports

De kracht van het totaal plaatje telt!

Website-ontwerp en -ontwikkeling:
Voor Zeal Sports heb ik een dynamische en gebruiksvriendelijke website ontworpen die perfect aansluit bij het energieke en sportieve karakter van het merk. Het ontwerp combineert heldere visuele elementen met een intuïtieve navigatie om een aantrekkelijke en functionele online-ervaring te bieden. Bezoekers worden aangemoedigd om de aangeboden diensten en evenementen te verkennen en zich direct in te schrijven, dankzij de overzichtelijke presentatie van de informatie en de naadloze integratie van contactmogelijkheden.

Branding en visuele inhoud:
Het ontwikkelen van een sterke visuele identiteit voor Zeal Sports was een cruciaal onderdeel van het project. Ik heb een modern en herkenbaar logo ontworpen dat de dynamiek en passie van het merk weerspiegelt. Daarnaast heb ik een consistente huisstijl ontwikkeld die door alle marketingmaterialen en de website heen is doorgevoerd. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling die het merk versterkt en de professionele benadering van Zeal Sports benadrukt.

Presentatie-template:
Om Zeal Sports te ondersteunen bij hun marketing- en verkoopinspanningen, heb ik een professionele presentatie-template ontworpen. Deze template is flexibel en kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende doelen, zoals het presenteren van nieuwe diensten en evenementen, het informeren van potentiële partners, of het delen van succesverhalen met klanten. Het ontwerp is visueel aantrekkelijk en functioneel, met een duidelijke structuur die de inhoud effectief communiceert.

50

Positieve reacties na lancering

800

Gebruikers binnen 24 uur

8

Review scoren

Wat heb ik gemaakt

De website voor Zeal Sports is te bekijken op Zeal Sports. Dit project weerspiegelt mijn vermogen om effectieve, op maat gemaakte oplossingen te bieden aan organisaties die via sport, bewegen, vitaliteit en sportevenementen hun doelstellingen willen bereiken. Bekijk de website om een volledig beeld te krijgen van mijn werk voor Zeal Sports, inclusief het dynamische webdesign, de moderne branding en de flexibele presentatie-template die ik heb ontwikkeld.