Skip to main content
WIE BEN IK?

Angel La Riviere

HI!, ik ben Angel La Riviere, een gepassioneerde ontwerper van 24 jaar oud. Mijn expertise ligt voornamelijk op het gebied van UX-design, website-ontwikkeling en grafisch vormgeven. Ik hecht veel waarde aan het creëren van ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een optimale gebruikservaring bieden.

Grafisch Design
UX Design
UI Design
Sociaal
Padel
Creatief
Uitdagend

Mijn passie

Als ontwerper geloof ik sterk in het belang van een eigen mening. Ik ben ervan overtuigd dat een goed ontwerp niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Door mijn sterke eigen mening kan ik mijn ontwerpen vormgeven met een duidelijk doel voor ogen. Ik streef ernaar om de gebruikers of opdrachtgevers te overtuigen van de kwaliteit en effectiviteit van mijn ontwerpen.

Mijn passie voor ontwerpen begon al op jonge leeftijd, en ik heb mijn vaardigheden verder ontwikkeld door middel van studies en praktische ervaring. Ik ben in 2018 daarom ook mijn eigen bedrijf begonnen binnen dit vakgebied ‘Gers Gemaakt‘, waar ik al mooie projecten heb voor mogen uitvoeren en ontwerpen. Ik ben constant op zoek naar nieuwe trends en technologieën in de wereld van design, zodat ik mijn werk voortdurend kan verbeteren en aanpassen aan de behoeften van de gebruikers.

Grafisch vormgeven is een andere passie van mij. Ik geniet ervan om creatieve concepten te vertalen naar visuele ontwerpen die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. Of het nu gaat om het ontwerpen van logo’s, brochures, posters of andere grafische elementen, ik streef ernaar om unieke en impactvolle ontwerpen te creëren die de boodschap van mijn klanten perfect weergeven.

Als ontwerper ben ik niet bang om uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe ideeën te verkennen. Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen die mijn creativiteit en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Ik werk graag samen met anderen en ben open voor feedback, omdat ik geloof dat dit helpt om mijn ontwerpen te verfijnen en te verbeteren.

Kortom, als ontwerper streef ik ernaar om mijn passie voor UX-design, website-ontwikkeling en grafisch vormgeven te combineren om krachtige en overtuigende ontwerpen te creëren. Mijn sterke eigen mening en streven naar esthetische perfectie stellen me in staat om mijn visie te realiseren en opdrachtgevers te overtuigen van de waarde van mijn ontwerpen. Ik kijk ernaar uit om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagende projecten aan te gaan.

Ervaring

Ik heb al meerdere ervaring mogen opdoen binnen dit vakgebied. Ik ben begonnen op het Grafisch Lyceum waar ik de wereld van design ontdekte. Na meerdere stage plekken en werk plekken, was het tijd om te beginnen aan HBO Communicatie Multimedia Design.

Binnen het werkveld heb ik ook al veel ervaring mogen opdoen! Waaronder een groot afstudeerproject bij ICTU waar ik mij bezig hield met met de vraag; ‘hoe kunnen we alleenstaande ouders in staat stellen de gevolgen inzichtelijk te maken bij het vergroten of verkleinen van werkuren?’

Mijn collectie

Naast mijn professionele kant heb ik natuurlijk ook meerdere hobby’s. Ik vind het heel leuk om foto’s te maken tijdens de vakantie/reizen die ik maak. Daarnaast hou ik wel van een feestje en ben ik tegenwoordig fanatiek bezig met Padel!