C'est Belle Jewellery

Voor C'est Belle Jewellery, een eigentijdse kledingwebshop gericht op jongere doelgroepen, heb ik een complete branding gecreëerd, inclusief website, visuele inhoud, visitekaartjes en video's. Mijn bijdrage aan dit project omvatte:

“Angel heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hij ontwierp niet alleen mijn prachtige website, maar creëerde ook onze complete branding met oogverblindende foto’s en video’s. Dankzij zijn inzet kan ik de jongere doelgroep aanspreken en hebben we ons merk naar een hoger niveau getild. Een echte professional!”

Amber Pieterson, Oprichter C’est Belle Jewellery

Een website is niet alleen een linkje.

  • Website-ontwerp en -ontwikkeling: Ik heb een stijlvolle en gebruiksvriendelijke e-commerce website ontworpen die naadloos aansluit op het merk. Het ontwerp is afgestemd op de esthetiek van de doelgroep en zorgt voor een aantrekkelijke winkelervaring.
  • Branding en visuele inhoud: Ik heb het merk C’est Belle Jewellery vormgegeven, inclusief het ontwerpen van een herkenbaar logo en het creëren van hoogwaardige productfoto’s om de collecties te presenteren.
  • Marketingmaterialen: Ik heb professionele visitekaartjes ontwikkeld om de online en offline aanwezigheid van het merk te versterken.
  • Promotievideo’s: Ik heb boeiende promotievideo’s gemaakt om de unieke stijl en producten van C’est Belle Jewellery te presenteren, waardoor klanten zich direct verbonden voelen met het merk.

250

Bestellingen behaald

10000

Volgers op de socials

9

Review scoren

Wat heb ik gemaakt

Dankzij deze uitgebreide aanpak is C’est Belle Jewellery in staat om zijn doelgroep effectief te bereiken en inspireren. Het project weerspiegelt mijn vermogen om complete brandingoplossingen te bieden voor e-commercebedrijven, gericht op jongere consumenten. Helaas is C’est Belle Jewellery gestopt en is de website niet meer beschikbaar